Zamárdi

Zamárdi egy kellemes és családbarát üdülőhely a Balaton déli partján, amely számos szálláshellyel rendelkezik, mint például apartmanok, panziók és nyaralók. Zamárdi hosszú, homokos strandjai és kellemes környezete miatt ideális helyszín a családok számára, akik szeretnék eltölteni a nyugodt és pihentető nyaralást.

Zamárdi egyik legnépszerűbb vonzereje a Zamárdi strand, amely a Balaton egyik legszebb partszakaszához tartozik. A strand ideális hely a vízi sportok és a pihenés szerelmeseinek egyaránt, és számos szórakozási lehetőséget kínál, mint például játszótér és sportpályák. A homokos part néhány része kifejezetten gyermekbarát, így a kisebbek biztonságban élvezhetik a pancsolást. Zamárdiban található a Szamárkő nevű kilátó, ahonnan gyönyörű panoráma nyílik a Balatonra és a Tihanyi-félszigetre. Zamárdi azonban nem csak a strandra és a kilátóra korlátozódik, hanem számos más szórakozási és kikapcsolódási lehetőséget is kínál, mint például üzletek, éttermek és bárok a városközpontban.

A Balaton-parti sétány számos szórakozási lehetőséget kínál a kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A sétányon található vidámpark, játszótér, édesség boltok és ajándékboltok. Azok számára, akik aktív kikapcsolódást keresnek, számos sportolási lehetőség áll rendelkezésre, beleértve a vízi sportokat, a kerékpározást és a túrázást is.

Zamárdi számos rendezvénynek ad otthont egész évben. Az egyik legismertebb rendezvény a Balaton Sound fesztivál, amely minden nyáron több százezres látogatót vonz. A fesztivál néhány napja alatt a legnagyobb világsztárok is fellépnek a Zamárdi strandon. A Strand Fesztivál és a B my Lake is népszerűek a fiatalok körében. A nyári szezonban pedig hetente van Zenés Esték elnevezésű ingyenes koncertsorozat a városközpontban.

Zamárdi egy jó hely!

Zamárdi események, koncertek

BALATON SOUND | zenei fesztivál

2023 június 28 – július 2

A Balaton Sound Magyarország egyik legnépszerűbb nyári zenei fesztiválja, amit Zamárdiban rendeznek meg júliusban. A fesztivál modern elektronikus zene és popkultúra színes világát kínálja a gyönyörű tóparti helyszínen, ahol több színpadon élő koncertek és DJ szettek szórakoztatják a közönséget. A Balaton Sound különösen népszerű a fiatalok körében, akik között évről évre egyre több külföldi turista is akad. A legismertebb nemzetközi előadók lépnek fel a fesztiválon, mint például David Guetta, Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Jason Derulo és sokan mások.

Balaton-átevezés | sport esemény

2023 július 15

Az Balaton-átevezést minden évben Zamárdiban rendezik meg 2021 óta. A parádés vizi futamon bárki részt vehet, és a Zamárdi és Tihany közötti oda-vissza 8 kilométeres távot bármilyen kézzel hajtható vizisport eszközzel, egyedül vagy csapattársakkal teljesítheti.

Rosé fesztivál | gasztronómia

2023 július 21 – 23

A Zamárdi Rosé Fesztivál a Balaton déli partjának egyik legnépszerűbb nyári rendezvénye, amely minden évben júliusban kerül megrendezésre. A fesztivál fő célja, hogy bemutassa a különböző borvidékek kiváló minőségű rozéit, miközben szórakoztató és gasztronómiai programokkal várja a látogatókat.

Az eseményen lehetőség nyílik a különféle borászatok kiváló minőségű rozéinak kóstolására, valamint a borvidékek és borkészítés jellegzetességeinek megismerésére. Emellett a fesztivál vendégei részt vehetnek koncerteken, gasztronómiai különlegességek kóstolásában, illetve kézműves vásáron is.

A Zamárdi Rosé Fesztivál vonzó programjaival sok látogatót vonz minden évben, akik élvezik a kellemes nyári estéket a Balaton partján, és megismerjék a borászatok világát.

ZamJam | zenei fesztivál

2023 július 27 – július 30

A ZamJam egy intimebb hangulatú zenei rendezvény Zamárdiban, ahol a magyar könnyűzene ismert előadói lépnek fel több kisebb színpadon. A ZamJam fesztivál egyedi atmoszférája különleges élményt nyújt a zenekedvelőknek, akik a könnyűzene ikonikus előadóit élőben láthatják és hallhatják a fesztiválon.

STRAND Fesztivál | zenei fesztivál

2023 augusztus 24 – 27

Zamárdiban a STRAND Fesztivál minden évben augusztus végén kerül megrendezésre, és az egyik legnépszerűbb zenei esemény a Balaton-parton. A fesztivál helyszíne a gyönyörű strandterület, ahol több napos programmal várják a látogatókat. Az esemény a modern zene és popkultúra sokszínű világát mutatja be, ahol a hazai és nemzetközi előadók adnak koncerteket és DJ szetteket a fesztivál különböző színpadain.

Megéri itt foglalni!

Személyre szabott ajánlat

Legalacsonyabb ár

200 méterre a strandtól

Hol vagyunk?

Megéri itt foglalni!

Legalacsonyabb ár

Közvetlenül a tulajdonostól

Személyre szabott ajánlat

Legyen ön is a vendégünk Zamárdiban!